dissabte, 24 de gener del 2009

EIXIDA AL "TEATRE DE TITELLES"















En desembre anàrem a la casa de la cultura en el Port de Sagunt a vore un teatre de titelles. Va ser molt divertit, escoltarem històries de prínceps i princeses que vivien en un castell, històries dibuixades en un llençol com la dels "Tres porquets", històries objecte com la de una tetera i les seues compaynes les tasses, una titella gran de fusta i ........ molta màgia al voltant dels contes.

FESTA DEL 9 D´ OCTUBRE "JAUME I "


















FESTA DEL 9 D´ OCTUBRE "JAUME I "

Per a celebrar aquesta festa cada classe ha realitzat unes medalles amb un dibuix del escut que representa als moros i cristians. Després hem eixit al pati , hem fet un redolí, hem ballat i cantat les cançons d´aquesta festa. A continuació hem anat dins de l´escola perque ens visitaven els xiquets i xiquetes de primària que portaven les seues flautes per cantar-nos algunes cançons i gaudir escoltant la música.

"EIXIDES A LA CASA DE LA CULTURA EN DESEMBRE"

A Desembre varem fer dues visites a la Casa de la Cultura, una primera per vore cantar Nadales al coro del col.legi dirigit per Ada, i una segona per mirar el teatre "La mar de contes". Ho varem passar genial!






dijous, 22 de gener del 2009

ARRIBA EL NADAL AL COLE...

EL NADAL VA ARRIBAR AL COLE VILAMAR, I A L'EDIFICI D'INFANTIL TAMBÉ HO VAREM CELEBRAR! Varem fer expossició de postals, creades pels alumnes amb ajuda dels pares i familiars, a més tinguerem la visita del Rei Mag Baltasar a qui li varem donar cada curs les cartes que haviem escrit, berenarem xurros amb xocolate i quina va ser la nostra sorpresa?que al eixir al pati Baltasar ens havia deixat molts i molts regalets per a totes les classes!Ho varem passar molt bé!Mireu,mireu...